Andreea Balan, replică acidă la adresa Iuliei Albu: „Are nevoie de publicitate şi jigneşte”

Iulia Albu comenteaza mereu tinutele vedetelor si nu se sfieste sa isi spuna parerea, chiar daca uneori persoanele in cauza se supara. Recent Andreea Balan s-a simtit ofensata si i-a dat un raspuns pe masura. 

17 sept. 2018, 07:09
Andreea Balan, replică acidă la adresa Iuliei Albu: „Are nevoie de publicitate şi jigneşte”

Andreea Balan nu a primit deloc bine sugestiile de la fashion editor. „Înţeleg că Iulia Albu are nevoie publicitate şi că jigneşte pentru a aparea in presa, dar inainte de a comenta, ii recomand sa se documenteze mai bine şi să ajungă şi ea în 2018 ?

De 1 an si jumatate lucrez cu una dintre cele mai bune stiliste din Romania, Ema Bănita si de atunci am fost constant lăudată pentru ţinutele mele impecabile”, a fost replica ei pentru Iulia Albu. 
 
Iulia Albu a comentat si una dintre tinutele Andreei Balan, iar cantaretei nu i-a picat bine deloc. Imbracata intr-o bustiera si o pereche de pantaloni de camuflaj si incaltata cu o pereche de botine albe, artista a pozat increzatoare.  
„Câteodată… când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng. Nu înţeleg, sincer, cum de nu se găseşte un stilist în această ţară să o îmbrace pe această fată de o manieră care să facă cinste statutului de performer pe care aceasta îl are. Pe de altă parte, nu sunt convinsă că ea însăşi înţelege necesitatea unui stilist în garderobă şi în viaţa ei în general.
 
Nu că acest kitsch ar fi o zonă interesant de exploatat şi nici nu neagă nimeni că Andreea Bălan este o fată frumoasă.
 
Dar… cum Dumnezeu să te prezinţi în acest hal şi să te miri că eşti catalogată ca una din cele mai slabe apariţii vestimentare din România?! Trist! BAU!”, a scris Iulia Albu pe blogul sau.