Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu au de gând să facă pasul decisiv: „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Sunt tânără…”

După un divorţ furtunos de George Burcea, Andreea Bălan şi-a găsit liniştea în braţele lui Tiberiu Argint. Cu toate acestea, cântăreaţa spune că nu are planuri de măritiş.

09 apr. 2021, 18:31
Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu au de gând să facă pasul decisiv: „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Sunt tânără…”
Andreea Bălan şi Tiberiu Argint. Surse FOTO: impact.ro, haihuiin2.com

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint se iubesc, dar nu au de gând să ajungă prea curând în faţa altarului. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, artista a explicat de ce a ales să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, dar şi de ce nu intenţionează să se mărite în viitorul apropiat.

Ultimii ani nu au fost cei mai uşori din viaţa Andreei. A fost la un pas de moarte după cea de-a doua naștere, când, în timpul cezarienei, a suferit un stop cardio-respirator. Complicaţiile grave i-au pus viaţa în pericol. Ulterior, a fost supusă la nu mai puţin de alte trei intervenţii chirurgicale. Şi ca şi cum problemele de sănătate nu ar fi fost de ajuns, artista a fost nevoită să facă faţă şi divorţului, dar și luptei pentru custodia copilului.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu au de gând să facă nuntă

Dar soarele avea să răsară și pe strada Andreei nu peste mult timp. În iulie 2020, în presă apăreau primele poze ale Andreei cu Tiberiu Argint. Acum, artista spune că este mai fericită ca oricând. Artista a dezvăluit că toate decepțiile de care a avut parte i-au fost lecții și au învățat-o să fie mult mai discretă în ceea ce privește viața personală.

Citeste si Cu ce durere în suflet a murit Cornelia Catanga: „Au mințit-o toți!”

Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu te căsătorești niciodată și să trăiești așa foarte bine”, a spus Andreea Bălan pentru “Xtra Night Show”.

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre decepțiile din viața ei: “Mă durea tot corpul de cât de mult sufeream”

Andreea a mărturisit că suferințele emoționale cărora a trebuit să le facă față au afectat-o și la nivel fizic.

Citeste si Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Reacţia vedetei: „Agresivi care devin periculoși!”

Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci”, a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea Xtra night Show.

Artista spune, însă, că nu se consideră o ghinionistă în dragoste, ci este de părere că așa au fost lucrurile menite să se intâmple, fără să regrete nimic din viața ei.

Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost statornică și am căutat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a mai spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.

 


loading...
Partenerii noștri