Andreea Bălan se pregăteşte de divorţul de George Burcea. Artista vrea custodia totală a micuţelor

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea intră în linie dreaptă, iar artista pregătește bătălia în instanță cu soțul acesteia. Andreea Bălan ar dori tot, după separarea oficială. Mai exact, aceasta dorește custodia totală a celor două fetiție, casa, dar și mașina, conform CANCAN.RO.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 06:55
Andreea Bălan se pregăteşte de divorţul de George Burcea. Artista vrea custodia totală a micuţelor

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă războiul dintre aceștia nu s-a oprit. Procesul dintre cei doi se aproprie, iar Andreea Bălan nu vrea să renunțe la nimic și a contactat deja un avocat pe care l-a pus la punct cu toate cerințele sale.

Citește și: Nu mai există cale de împăcare. Andreea Bălan şi George Burcea au depus actele de divorţ: „Îi puteţi spune fostul soţ”

Conform CANCAN, Andreea Bălan are de gând să ceară în instanță custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George, Clara Maria și Ella Maya.
 
 „Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, au dezvăluit sursele CANCAN.ro.
 
George Burcea ar avea un program strict de vizite, iar aceasta îi va plăti Andreei o pensie alimentară. În ceea ce privește averea celor doi, o vilă impresionantă, multe bunuri de valoare, dar și mașină, Andreea le dorește pe toate după ce se va pronunța divorțul.
 
Sursele CANCAN au mai dezvăluit că procesul riscă să dureze ”o eternitate”, pentru că nici George nu are de gând să renunțe chiar la tot. Astfel, actorul ar fi luat legătura, la rându-i, cu un avocat, alături de care a creionat „planul de bătaie” cu care va contraataca în instanță.