Andreea Bălan sfidează regulile de circulație. Unde și-a parcat vedeta bolidul de lux

Andreea Bălan sfidează regulile de circulație și își lasă mașina unde are chef. Vedeta a fost surprinsă în timp ce și-a parcat mașina în buza stației STB de la Piața Romană.

30 sept. 2022, 18:52
Andreea Bălan sfidează regulile de circulație. Unde și-a parcat vedeta bolidul de lux

Andreea Bălan sfidează regulile de circulație și își lasă mașina pe unde are chef. Recent, vedeta a fost surprinsă în timp ce și-a parcat neregulamentar bolidul de lux, chiar în buza stației STB de la Piața Romană.

Citește și EXCLUSIV Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cum se simt cele două artiste

Nu se știe de ce vedeta a recurs la un astfel de gest, însă, fără dar și poate, blonda și-a câștigat titlul de Regina Șoselelor din București.

Gurile rele spun că blonda fie consideră că a ajuns la un nivel atât de sus încât nu mai reușește să vadă semnele de circulație de pe șosea, fie se grăbea foarte tare în acele momente și nu a reușit să zărescă faptul că tocmai ce își parcase mașina absolut neregulamentar în buza stației STB de la Romană.

Zilele trecute, Andreea Bălan a fost prinsă pe picior greșit de paparazzi mediaflux.ro, care spun că vedetei nu i-a păsat unde și-a lăsat mașina și că a plecat chiar foarte liniștită să își cumpere o cafea, după care, s-a întâlnit cu prietenele ei.

Reamintim că Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier. Joi dimineaţă, artista a fost accidentată de un alt autoturism, care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Niciunul dintre ei nu a păţit nimic, doar avarierea autoturismelor.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest„, au declarat poliţiştii.

Citește și Andreea Bălan, primele declaraţii după accident: „Un şofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”