Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”. Ținutele lor au atras toate privirile

Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la "Te cunosc de undeva". Cele două au reușit să cucerească inimile telespectatorilor și nu numai, datorită eleganței și rafinamentului cu care se prezintă de fiecare dată în fața publicului. Nici în această ediție nu au făcut excepție.

02 mart. 2024, 23:25
Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”. Ținutele lor au atras toate privirile
Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la "Te cunosc de undeva"

Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”. Cea dintâi este prezentatoarea show-ului încă de la debutul acestuia, iar cea de-a doua jurizează concurenții care participă. Ambele aduc în lumina reflectoarelor o notă distinctă de stil și personalitate.

Citește și: Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă: „Nu mă mai recunoaște nimeni”

Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”

Prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș, a strălucit într-o rochie galbenă însuflețită de franjuri. Această alegere a fost mai mult decât o simplă îmbrăcăminte, ci a reprezentat o declarație de stil și îndrăzneală. Galbenul vibrant al rochiei a adus o notă de prospețime și optimism întregii sale apariții.

Pe de altă parte, Andreea Bălan, jurata emisiunii, a fascinat publicul cu o rochie argintie de o eleganță ireproșabilă. Croiala impecabilă și nuanța strălucitoare a acesteia au transformat-o pe Andreea într-o veritabilă zeiță a eleganței. Rochia a subliniat gratiozitatea și feminitatea artistei, potrivit A1.ro.

Alina Pușcaș a slăbit patru kilograme în timp record cu ‘dieta 333’

Prezentatoarea a povestit că prima dată a slăbit șase kilograme fără să facă sport regulat, în timp ce de data aceasta a reușit să scape de patru kilograme în nouă zile. Dieta constă în consumul de alimente disociate, mai exact, se mănâncă timp de 3 zile numai carne, alte 3 zile legume și fructe, iar în ultimele 3 zile doar lactate.

Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul „Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?”

Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta, am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în această nouă zile.

Gustările îmi întrețin pofta (…) Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi”, a declarat Alina Pușcaș.