A apărut documentul oficial! Ce substanţe a consumat George Burcea şi ce pedeapsă riscă

George Burcea a fost prins drogat la volan, iar polițiștii l-au sancționat aspru pe soțul vedetei. Astfel că, după ce zilele trecute a plecat de acasă, actorul şochează din nou. A apărut documentul oficial care arată exact ce substanţe a consumat actorul.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 12:45

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea confirmă, într-adevăr, că George Burcea consumase cocaină, în momentul când a fost testat de poliţişti.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au lămurit procurorii.

Andreea Bălan a confirmat DIVORŢUL de George Burcea. „Ceea ce a scris presa este adevărat”

Totodată, Parchetul a menționat și că cercetările în cauză continuă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

George Burcea, afectat de comentarii: “Doar bârfa-i bună?”

George Burcea a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Totodată, el a șters aproape toate comentariile de la ultimele sale fotografii și a blocat această opțiune. Fanii nu mai pot decât să îi dea like.