Andreea Bălan şi George Burcea, decizie surprinzătoare după cinci luni de la despărţire

Andreea Bălan și George Burcea au avut o depărţire intens mediatizată, din care nu au lipsit criticile reciproce și momentele tensionate. Deși inițial aceștia au vrut să nu dea foarte multe detalii și să își separe destinele pe o cale amiabilă, lucrurile au escaladat și s-a ajuns la scandal.

08 iun. 2020, 14:05
Andreea Bălan şi George Burcea, decizie surprinzătoare după cinci luni de la despărţire

Andreea Bălan și George Burcea surprind acum pe toată lumea. Se pare că în relația dintre ei a intervenit o schimbare radicală, care a determinat-o pe Andreea Bălan să îi permită să fostului ei soţ să le viziteze pe cele mici. Se pare că vedeta l-a acceptat din nou pe George Burcea în viața ei, ba chiar plănuiesc vacanțe împreună. Din lucrurile pe care actorul le publică în mediul online s-a putut observa că a petrecut destul de mult timp acasă alături de cântăreață și de fetiţe.

George Burcea, postare incendiară! Cine este femeia în braţele căreia a fost surprins soţul Andreei Bălan

Andreea Bălan a făcut un compromis de dragul fetițelor și încearcă să le ofere o familie completă. Cei doi artiști planifică o următoare vacanță în familie, pe care vor să o petreacă împreună, toți patru pentru ca micuțele să nu simtă lipsa tatălui, în viața lor.

Andreea Bălan a depus actele de DIVORŢ. Detalii-bombă din DOSAR

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi potrivit Impact.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial. Cum îşi împart averea după divorţ, SURPRIZĂ MARE