Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foști parteneri alături de fiicele lor

Andreea Bălan și George Burcea au fost din nou împreună, luni, la deschiderea noului an școlar.

11 sept. 2023, 21:16
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foști parteneri alături de fiicele lor

Andreea Bălan și George Burcea și-au însoțit fiicele la școală, respectiv la grădiniță. Ella Maya a intrat în clasa I, iar Clara la grupa mare.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în primăvara anului 2020, după ce au fost împreună patru ani și jumătate și au avut un mariaj de câteva luni.

Andreea și George au postat mai multe fotografii alături de cele două copile pe rețelele sociale. „Neața, dragilor, noi mergem la școală, voi ce faceți?”, a întrebat Andreea Bălan într-un InstaStory. „Sunteți pregătiți pentru un nou an școlar? Noi suntem pregătite și fericite!”, a completat solista.

Citește și Termen nou în procesul lui Mario Iorgulescu: procurorul a cerut majorarea pedepsei. Gino Iorgulescu: „Cine spune că fiul meu era drogat minte!”

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a scris George Burcea pe Instagram, în dreptul unui selfie cu Ella.

„Domnișoara șoricel Clara a pășit în grupa mare și sunt sigur că nici nu voi clipi bine, iar ea va fi în clasa I. Până atunci ne bucurăm cu toții de toate. Doamne ajută să îi fie cu zâmbete și dragoste”, a mai scris George Burcea, în dreptul unui selfie cu fiica cea mică.

Andreea Bălan: „Am vorbit foarte puțin despre viața personală, despre tatăl copiilor mei și despre divorț”

Andreea Burcea a devenit foarte reținută în ceea ce privește viața ei personală, după despărțirea de George Burcea.

Citește și Cum să nu mai mănânci pe bază de stres. Cori Grămescu oferă soluția: „Minim 5 motive de bucurie pe zi”

„Am vorbit foarte puțin despre viața personală, despre tatăl copiilor mei și despre divorț, pentru că am considerat că trebuie să existe respect față de Ella și Clara, ca ele să nu găsească mai târziu, online, tot felul de reportaje, articole și lucruri neadevărate. (…) Este (n.red.: George Burcea) prezent în viața lor atât cât se poate și își dorește, în rest eu și mama ne ocupăm de creșterea și educația lor, din toate punctele de vedere”, spunea Andreea Bălan în 2022, pe YouTube.

Cum a depășit Andreea Bălan momentul despărțirii de George Burcea

„Mi-am făcut un grup de suport din patru oameni. Am văzut la americani, asta e ultima găselniță. Le-am zis: «M-am despărțit, am nevoie de voi patru, trei fete și un băiat, vă voi suna în fiecare zi pe rând, timp de 4 luni». Mai plângi… Cui pe cui se scoate, intri în altă relație, dar nu e bine, pentru că trebuie să stai o perioadă singur… în fine. Am făcut tot felul de încercări. În fiecare zi vorbeam aceleași lucruri, i-am secat (n.red.: pe cei patru prieteni). După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic. Ai nevoie de prieteni foarte apropiați care să fie alături de tine și să te suporte pe o perioadă limitată”, a declarat Andreea Bălan.