Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cuțite. Actorul ar putea plăti daune morale în valoare de 50.000 de euro

Andreea Bălan se judecă cu George Burcea într-un proces de calomnie, de mai bine de un an, după ce acesta a fost mutat de la o instanță la alta.

05 iun. 2023, 09:07
Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cuțite. Actorul ar putea plăti daune morale în valoare de 50.000 de euro
Andreea Bălan îi cere lui George Burcea daune morale de 50.000 de euro

Andreea Bălan și George Burcea, din nou la tribunal. Cei doi se judecă într-un proces de calomnie care are la bază o postare făcută de fostul soț, potrivit căreia artista nu a îngrijit câinele corespunzător, după divorț. Artista cere o sumă uriașă, însă procesul a fost mutat de la o instanță la alta, fără a se intra în fondul problemei.

După ce între cei doi părea că lucrurile s-au așezat, în perioada în care actorul era plecat în America, în interes profesional, războiul a început din nou. Potrivit Cancan, Andreea Bălan a fost nemulțumită de faptul că instanța o obligă să-i răspundă la telefon tatălui fiicelor sale, așa că a decis să facă ceva în acest sens.

Citește și: George Burcea răbufnește în scandalul cu Andreea Bălan. Cum a răspuns acuzelor aruncate de artistă: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”

Vedeta l-a acuzat pe acesta că nu i-a plătit pensia alimentară de câteva luni, actorul i-a dat replica, după luni bune în care nu mai făcuse vreo declarație cu referire la ea, iar liniștea dintre cei doi a dispărut rapid.

Cu toate astea, Andreea Bălan spunea recent că îl iară pe Burcea de un proces de calomnie, cu condiția ca acesta să nu o mai atace cu vreo declarație. În urmă cu mai bine de un an, ea l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei în urma unei postări în care o acuza că nu a îngrijit câinele cum trebuie.

„Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stând la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat”, a scris Burcea, la acea vreme.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială: „Nu a plătit pensia alimentară de patru luni”

Cântăreața i-a deschis proces fostului soț, care nu s-a judecat nici până în ziua de azi, dosarul fiind mutat de la o instanță la alta. Artista cere daune morale de 50.000 de euro, pentru că postarea actorului i-ar fi afectat semnificativ imaginea.

Totodată, aceasta a făcut apel împotriva deciziei privind custodia comună, dorindu-și ca aceasta să fie una exclusive care să-i permită să ia decizii în privința fetițelor, fără a mai fi nevoie de acordul acotrului.