Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială: „Nu a plătit pensia alimentară de patru luni”

Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială, deoarece ar fi încercat să țină legătura prin telefon cu fiicele lui, iar artista nu i-ar fi răspuns. Toate astea s-ar fi întâmplat în perioada în care bărbatul se afla în America, în interes profesional.

30 mai 2023, 23:14
Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială: „Nu a plătit pensia alimentară de patru luni”
Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite

Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite. După ce a intentat o ordonanță președințială, Burcea a obținut câștig de cauză în nici 30 de zile. Conform sentinței magistraților, cântăreața este obligată să-i răspundă la telefon fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Jador. Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” a rupt tăcerea

Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, nea declarat o sursă judecătorească, potrivit Cancan.ro.

Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite

Artista a răbufnit în urma acestor informații și l-a făcut praf pe fostul ei soț. Aceasta a susținut că George Burcea nu a respectat programul de vizită, adică cele două weekend-uri în care fetițele ar fi trebuit să stea la el. De asemenea, Andreea Bălan a dezvăluit că actorul nu a plătit pensia alimentară a fetelor, de patru luni.

Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 RON pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a declarat Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.