Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”

Andreea Bălan şi George Burcea sunt în continuare "la cuţite", cei doi se luptă pentru custodia celor două fetiţe. Procesul de divorț a început, oficial, pe 1 octombrie, însă, la cererea artistei, a fost trecut 'la secret'. Mai mult, ședințele de judecată nu sunt publice, iar dosarul nu este listat pe portalul instanțelor.

15 dec. 2020, 16:36
Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”

Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”. Andreea Bălan are toate șansele de a obține custodia celor două fetițe, însă artista nu a lăsat la voia întâmplării niciul detaliu.

Citeşte şi: George Burcea, gest pentru Andreea Bălan, de Sf. Andrei

Soția lui George Burcea a chemat în instanță și Direcția de Asistență socială, dovadă că are de gând să ceară o anchetă socială ce va urma să certifice condițiile ce pot fi oferite de ambii părinți, scrie Wowbiz.ro.

Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”

Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit.

Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât‘, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit sursei menţionate mai sus.

George Burcea, umilit de Andreea Bălan

Războiul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Actorul a făcut noi declaraţii acide, la Ferma, despre mama fetiţelor sale. Totul a plecat de la Andreea Antonescu, căreia i-a spus în faţă că nu i-ar da imunitatea, dacă ar avea-o.

Citeşte şi: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost internată în spital: „Am avut dureri abdominale foarte mari”

Citeşte şi: Viviana Sposub şi George Burcea mai sunt împreună? Ce imagine a postat vedeta pe Instagram

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici.

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.