George Burcea, gest pentru Andreea Bălan, de Sf. Andrei

George Burcea a făcut un gest neaşteptat pentru Andreea Bălan, de Sf. Andrei. Actorul i-a luat prin surprindere pe fani, după ce a făcut o postare pe reţelele de socializare. Relația celor doi pare că s-a îmbunătățit, de dragul celor două fetițe, Ella și Clara.

01 dec. 2020, 17:35
George Burcea, gest pentru Andreea Bălan, de Sf. Andrei

George Burcea, gest pentru Andreea Bălan. Cei doi și-au refăcut viețile, George alături de Viviana Sposub de la Ferma, iar Andreea este împreună cu Tiberiu Argint, cu toate că până acum nu şi-au oficializat relația.

Actorul nu a uitat de ziua de nume a mamei fetițelor sale şi i-a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagream, cu ocazia Sfântului Andrei, postând o fotografie cu fosta soție.

George Burcea, gest pentru Andreea Bălan

La mulți ani, Andrei și Andreea”

, a scris George Burcea într-un story cu o fotografie cu Andreea Bălan și fetițele sale.

Citeşte şi: George Burcea a părăsit-o pe Viviana Sposub. Unde s-a mutat fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea a postat o fotografie cu Andreea Bălan şi fetiţele lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Burcea, umilit de Andreea Bălan

Războiul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Actorul a făcut noi declaraţii acide, la Ferma, despre mama fetiţelor sale. Totul a plecat de la Andreea Antonescu, căreia i-a spus în faţă că nu i-ar da imunitatea, dacă ar avea-o.

Citeşte şi: Viviana Sposub şi George Burcea mai sunt împreună? Ce imagine a postat vedeta pe Instagram

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici.

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.