Andreea Bălan şi George Burcea s-au împăcat. Gestul făcut de artistă a surprins pe toată lumea

Andreea Bălan şi George Burcea au trecut prin situaţii tensionate, şi-au adresat cuvinte grele, dar se pare că până la urmă, cei doi sunt pe cale să facă pace, pentru a-şi putea creşte fetiţele în armonie.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 06:19
Andreea Bălan şi George Burcea s-au împăcat. Gestul făcut de artistă a surprins pe toată lumea

Se pare că cei doi s-au împăcat, nu propriu-zis, ci în mediul online.În urma celor întâmplate la momentul respectiv, Andreea Bălan l-a blocat pe Burcea de pe contul fetițelor de Instagram, din cauza conținutului pe care acesta îl posta. Acum, se pare că l-a deblocat și chiar îl urmărește din nou pe tatăl copiilor săi.

Citește și: Nu mai există cale de împăcare. Andreea Bălan şi George Burcea au depus actele de divorţ: „Îi puteţi spune fostul soţ”

Andreea Bălan, mesaj pentru Misty, după ce s-a zvonit că vrea să se împace cu Keo

Artista a făcut primele declarații despre posibila împăcare cu fostul său iubit și, subtil, i-a transmis un mesaj dur lui Misty, pe care a sfătuit-o „să stea liniștită” și să nu fie geloasă, prin intermediul unui instastory postat pe contul ei de Instagram.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

Andreea Bălan, cerută în căsătorie

Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea a devenit o oportunitate deosebită pentru admiratorii cântăreței. Astfel, Leo de la Strehaia, mare fan al Andreei îi cere o șansă pentru a forma un cuplu.

Nici nu a lansat bine castingul prin care își caută o nouă parteneră, că Leo a pus ochii pe una dintre cele mai mediatizate artiste de la noi din țară și e dispus să facă orice pentru a intra în grațiile acesteia, scrie cancan.ro.

De cum a aflat că Andreea Bălan s-a despărțit de soț, ”Prințul” vrea să o cunoască pe artistă. Și, mai mult decât atât, Leo susține că doar împreună pot trece mai ușor peste divorțurile de care amândoi au parte.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre divorţul de George Burcea: „Avocaţii îşi fac treaba, fiecare pleacă cu ce a venit, e contract semnat”

Amândoi am trecut recent printr-o despărțire. Viața merge înainte, nu văd niciun impediment. Mai întâi de toate, aș invita-o la o cafea pe Andreea, ca să ne cunoaștem. Îi adresez această invitație. Vreau să vadă că sunt un băiat de casă, așa cum caută.

Pentru Andreea Bălan anulez castingul pentru că și «Patroana», mama lui Leo, o place foarte mult. E o super-persoană, iar eu sunt la fel, am face un super-cuplu. Sunt un familist convins și sper să accepte o întâlnire. Îmi place foarte mult și pentru ea sunt dispus să cheltui toți banii din lume”, a mărturisit Leo de la Strehaia.


loading...