Andreea Bălan şi Michael s-au DESPĂRŢIT? Iată ce au făcut la ULTIMA lor ÎNTÂLNIRE

Andreea Bălan şi Michael trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un an de zile. Cum dragostea este pe zi ce trece mai intensă, cei doi îndrăgostiţi nu pot trăi unul fără celălalt, iar din acest motiv atât Andreea Bălan, cât şi Michael au fost nevoiţi să facă mici sacrificii pentru a se vedea cât mai des. Dacă Andreea Bălan a putut să îşi stabilească concertele în funcţie de priorităţile din viaţa sa, Michael de fiecare dată când a ales să vină în România, şi-a neglijat întru totul job-ul pe care îl are în America.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 09:21
Andreea Bălan şi Michael s-au DESPĂRŢIT? Iată ce au făcut la ULTIMA lor ÎNTÂLNIRE

Deşi i-a fost greu să treacă peste trădarea din partea lui Keo, Andreea Bălan a trecut cu bine peste cele mai negre momente din viaţa sa şi a avut puterea să se şi îndrăgostească. Cel care i-a furat inima este un tânăr din America, pe nume Michael, un fost puşcaş marin, care acum lucrează la o firmă care se ocupă de organizarea evenimentelor.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Andreea Bălan, săgeată OTRĂVITĂ către KEO. L-a făcut DE RÂS

Cum Andreea Bălan şi Michael s-au îndrăgostit la prima vedere şi se iubesc pe zi ce trece mai mult, cei doi vor să stea cât mai mult timp împreună. Deoarece, în acest moment niciunul nu poate renunţa la job şi începe o altă viaţă în altă parte, Andreea Bălan şi Michael fac naveta între America şi România şi vice-versa.
 
 
Tocmai din acest motiv, Michael şi-a neglijat extrem de mult job-ul şi cum nu poate pierde acest loc de muncă, el a fost nevoit să se întoarcă de urgenţă în America. Pentru că momentan Michael şi Andreea Bălan nu au stabilit când se vor mai vedea, înainte de a pleca Michael în America, cei doi au ales să meargă împreună cu câţiva prieteni la un restaurant scump din Capitală, unde au avut parte de numeroase momente speciale, potrivit SpyNews.

Citeşte şi  Andreea Bălan s-a căsătorit cu iubitul american? Detaliul care i-a dat de gol