Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Reacţia vedetei: „Agresivi care devin periculoși!”

Oana Roman a fost pusă la zid de foarte multe ori de internauți, ba chiar a primit și amenințări cu moartea! În cadrul unei emisiuni tv, fiica lui Petre Roman a mărturisit cum gestionează valul de ură pe care îl primește din partea anumitor persoane!

09 apr. 2021, 11:21
Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Reacţia vedetei: „Agresivi care devin periculoși!”

Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Oana Roman are o comunitate imensă pe social media, care o urmărește și care o încurajează în tot ce face în mediul online, dar primește și foarte multe mesaje răutăcioase din partea internauților. Astfel că vedeta ia măsuri dure în ceea ce îi privește.

Oana Roman a fost amenințată cu moartea!

Potrivit spuselor sale, ori de câte ori primește un comentariu răutăcios are grijă să îl elimine pe cel care l-a scris din lista ei de urmăritori și mai mult decât atât, dacă îl consideră pe omul respectiv periculos, îl expune pe pagina ei de socializare, unde îi avertizează pe internauți să se ferească de el.

Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Ce a spus despre Petre Roman după ce l-a umilit public FOTO

„Eu nu tolerez hate-ul. Elimin din start, nu am de ce să dau explicații. Extrem de rar intru în conflicte, pentru că mi-am dat seama că cei care scriu foarte urât au conturi false.  Eu am trecut de Reveoluție, de amenințări cu moartea, nu mă mai pot speria niște nebuni care comentează aiurea. am devenit indiferentă. Pe mine nu mă mai ating. Se întâmplă să fie oameni care sunt atât de agresivi încât îi consider periculoși și atunci semnalez oamenilor să se ferească de persoana respectivă, că unul care vorbește cu oricine riscă să fie periculos. Și atunci încerc să previn oamenii”, a spus Oana Roman la Antena Stars.