Andreea Bălan uimeşte pe toată lumea. Ce a declarat despre Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Andreea Bălan continuă să fie surprinzătoare, atunci când face referiri la Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Dacă, nu de mult, nu suporta nici ideea ca Viviana să vorbească la telefon cu fetele ei, acum Andreea Bălan şi-a schimbat părerea.

04 mai 2023, 11:20
Andreea Bălan uimeşte pe toată lumea. Ce a declarat despre Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Andreea Bălan a fost ironică la adresa lui George Burcea, în privinţa rolului pe care acesta îl are în serialul „Wednesday”, explicând de ce nu poate fi invidioasă pe succesul lui.

„Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a spus Andreea, în podcast-ul lui Jorge.

Citeşte şi Dezvăluiri incendiare în scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat de fapt între cele două: „George minte cu nerușinare. După ce se dă sentința va avea dreptul”

Referitor la relaţia pe care o are acum cu Viviana Sposub, Andreea Bălan  a povestit că l-a iertat pe fostul ei soţ şi, ca urmare, lucrurile au intrat pe un făgaş normal şi în privinţa Vivianei, iubita lui George Burcea.

Citeşte şi George Burcea și Viviana Sposub au dat lovitura în America. Anunțul făcut de actor. Niciodată în România nu ar fi avut o asemenea șansă

„Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat  Andreea Bălan despre Viviana Sposub