Andreea Bălan va TURBA de FURIE când va afla ASTA: „Dacă o deranjează, nu e problema mea”

Andreea Bălan nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa de trecutul dureros. Mai exact, Andreea Bălan a dorit să nu mai aibă nicio legătură cu fostul iubit, Keo, dar nici cu actuala iubită a acestuia, iar din acest motiv artista s-a îndepărtat de cei doi şi pe plan muzical. Deşi decizia vedetei era definitivă, Andreea Bălan fusese convinsă de organizatorii turneului Mix Music, pentru a mai accepta un concert alături de Keo. Din păcate, situaţia a luat o altă cale, iar în final Andreea Bălan a fost înlocuită chiar de fina sa, Andreea Antonescu.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 09:27
Andreea Bălan va TURBA de FURIE când va afla ASTA: „Dacă o deranjează, nu e problema mea”

Andreea Bălan continuă seria evenimentelor negative din viaţa sa. Recent, artista a primit o veste proastă în legătură cu un concert.

Andreea Antonescu a făcut DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre relaţia Andreei Bălan cu Keo

Mai exact, Andreea Bălan urma să aibă o reprezentaţie în cadrul turneului Mix Music, reprezentaţie care se făcea pe aceeaşi scenă unde cânta şi Keo şi Misty. Din motive neîdesluşite încă, organizatorii au înlocuit-o pe jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” cu nimeni alta, decât fina sa, Andreea Antonescu. Întrebată dacă crede că naşa fetiţei sale se va supăra pentru această schimbare, Andreea Antonescu a declarat că: „Dacă o deranjează, nu e problema mea”, scriu cei de la ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi  Andreea Antonescu a trădat-o pe Andreea Bălan? Împreună cu Keo şi Misty…