Andreea Bălan, veste uriaşă primită în plin scandal de DIVORŢ. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de JUDECĂTORI

Andreea Bălan ar putea intra în posesia unui imobil pentru care a plătit 90.000 euro în 2007. Proiectul "Planorama", considerată una dintre cele mai mari țepe imobiliare din ultimii 30 de ani în România, a avut-o victimă și pe artistă. Pe 4 martie, dosarul prin care aproape 60 de păgubiți solicită înscrierea în cartea funciară la stadiul de execuție existent, reintră după doi ani pe rolul Tribunalului București.

28 feb. 2020, 10:51
Andreea Bălan, veste uriaşă primită în plin scandal de DIVORŢ. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de JUDECĂTORI

Andreea Bălan a plătit 90.000 euro avans la un apartament cu trei camere situat în cartierul Baicului, într-un proiect imobiliar care nu s-a mai finalizat niciodată. Firma care ridica complexul a intrat în insolvență în 2010 iar lichidatorul judiciar a încercat să scoată cele patru blocuri la licitație pentru zece milioane euro. Înainte de asta, toate contractele cu promisiuni de vânzare-cumpărare au fost denunțate unilateral de lichidator, ceea ce a dus la un blocaj în celălalt proces, deschis de cumpărători. Aceștia solicitaseră să fie trecuți în cartea funciară pentru a putea deveni proprietari și apoi să finalizeze lucrarea din fonduri proprii, scrie WOWbiz.ro.

Andreea Bălan a confirmat DIVORŢUL de George Burcea. „Ceea ce a scris presa este adevărat”

Procesul a fost reluat acum, după ce situația denunțării contractelor a fost rezolvată, iar Andreea Bălan ar putea spera că va intra în posesia imobilului la care visa în urmă cu 13 ani.

Andreea Bălan va putea deveni proprietară pe un apartament situat într-un bloc aflat în ruină. Conform specialiștilor, pentru finalizarea blocului ar mai fi nevoie de 7 milioane euro, bani care ar putea veni din partea posibililor investitori care ar dori să cumpere proiectul.