Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Îți creează o falsă idee”

Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice. Este una dintre cele mai complexe artiste din România, pe lângă cariera sa artistică, este și jurata unei emisiuni la Antena 1, dar și în mediul online face furori, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă.

21 aug. 2022, 09:24
Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Îți creează o falsă idee”
Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice

Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice. De-a lungul timpului, a tot evitat să vorbească despre acest subiect, susținând cu tărie că nu și-a făcut nicio intervenție. Acum, cântăreața nu s-a mai ferit și a mărturisit că este îngrijorată de ce se întâmplă în online.

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorțul de George Burcea și să-și crească singură cele două fetițe: „Mi-am făcut un grup de suport”

Andreea Bălan vorbește despre intervențiile estetice

Jurata de la „Te cunosc de undeva” este speriată de faptul că multe adolescente nu au limite în ceea ce privește editarea pozelor. Iar altele, merg la medici esteticieni și exagerează.

Din păcate, Instagramul promovează toate fetele astea… și îți creează o falsă idee. Trebuie să îți faci intervenții, atât cât ți se potrivește, să găsești doctori care să facă puțin, nu exagerat. Eu folosesc creme, niște creme foooarte bune”, a declarat Andreea Bălan.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #tiktok #viral #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger #andreeabalan ♬ Originalton – kavkazguild

Andreea Bălan, primele declaraţii după ce s-a întors din America Express

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au numărat printre vedetele care au participat anul acesta la America Express. Cum filmările s-au încheiat deja, acestea au revenit acasă.

Primul lucru pe care l-a făcut cântăreaţa la revenirea în ţară a fost să-şi îmbrăţişeze fetiţele. De asemenea, cântăreaţa reluat legătura cu fanii pe reţelele de socializare şi a postat deja primul mesaj.

Hei dragilor, filmarile la @asiaexpressromania s-au terminat. Sunt acasă cu @ellamaya.official și Clara în brațe și sunt tare fericită! Abia aștept sa vedeți super aventurile din America Latina pe @antena1_oficial”, a scris vedeta pe Instagram.