Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorțul de George Burcea și să-și crească singură cele două fetițe: „Mi-am făcut un grup de suport”

Andreea Bălan a avut de depășit una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor ei, și să se obișnuiască cu gândul că va trebui să le crească singure pe micuțe.

13 aug. 2022, 23:36
Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorțul de George Burcea și să-și crească singură cele două fetițe: „Mi-am făcut un grup de suport”

Nu i-a fost deloc ușor. A pus capăt căsniciei la doar câteva luni după nuntă. Andreea Bălan a mărturisit că a avut nevoie de timp să reușească să treacă peste despărțire și să se repună pe picioare pentru a fi cât mai prezentă în viața fetițelor ei, Ella și Clara.

După ce s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe și cu programul artistic extrem de încărcat. Prietenii și familia au ajutat-o pe artistă să-și găsească echilibrul pentru a face față.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată.

Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a declarat cântăreața.

Un alt moment greu a fost la vârsta de 27 de ani, când s-a despărțit de Keo. Cei doi erau împreună de mulți ani, însă totul s-a încheiat atunci când artista a aflat că este înșelată.

„Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, am avut o relație de opt ani foarte frumoasă, începusem să câștig și financiar, începusem să fie bine, aveam o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Și că dacă nu lucrezi cu tine și nu-ți vindeci traumele din copilărie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior”, a mărturisit vedeta.

Citește și Ramona Olaru, în culmea fericirii! A fost cerută de soție de Cătălin Cazacu. Cât a costat inelul cu diamante pe care l-a primit

Citește și Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”