Andreea Bănică, însărcinată a treia oară?! Imaginile din vacanţă i-au dat de gol burtica, deşi încerca să se acopere

După un an plin de proiecte, Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, şi-au luat o binemeritată vacanţă. Cei doi, împreună cu artistul George şi soţia lui, au ales o destinaţie exotică, unde să se relaxeze singuri, fără copii.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 09:36

Surpriza a venit când artista a postat pe Instagram mai multe filmuleţe, unde apare în costum de baie, iar pe deasupra poartă un pareo. Deşi tot încerca să îşi acopere burtica, unele cadre au dat-o de gol, iar fanii spun că vedeta ar fi însărcinată din nou. Mai mulz decât atât, aceştia susţin că forma burticii seamănă perfect cu cea de gravidă. 

 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, Noah Andrei și Sofia. În ceea ce privește o nouă sarcină, vedeta săunea că doi copii sunt suficienți și că nu își dorește să ajungă din nou mamă la 50 de ani, deoarece se teme că nu își va mai întelege copilul din cauza discrepanței dintre generații.

Totuşi, cântăreața mărturisea că ea nu ar fi exclus această variantă, însă soțul ei, Lucian Mitrea, ar vrea să se oprească la doi copii.  „Doi copii am născut şi m-am oprit. Nu mai are nici Lucian gânduri. L-am întrebat, mai ai ceva de gând să ştiu ce fac. A zis, nu lasă aşa, este perfect”, spunea Andreea Bănică la „Agenția VIP”. Însă, dacă Andreea Bănică este însărcinată, va împărtăşi aceasă veste la un moment dat. Şi la a doua sarcină, vedeta a anunţat târziu faptul că urma să aducă pe lume al doilea copil.

Artista de 41 de ani se menține în formă și asta pentru că nu lipsește din sala de fitness.  „Fac mult sport, de trei ori pe săptămână, iar acesta mă ajută să îmi dezvolt masa musculară. Atunci când mă duc la sală nu îmi lucrez toate masele musculare într-o singură şedinţă, într-o singură zi. O zi lucrez partea superioară, alta zi partea inferioară şi tot aşa”, spune Andreea.

Câți bani câștigă, de fapt, Andreea Bănică

Cântăreața și soțul ei, impresar, sunt împreună o adevărată fabrică de făcut bani. Firma celor doi a înregistrat un profit colosal anul trecut. 

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au deschis împreună o firmă, VIP Booking SRL, specializată în “activităţi de interpretare artistică (spectacole)”, prin care îşi derulează afacerile din domeniu.

Afacerea a mers foarte bine în ultimii ani. În 2015, compania a bifat un profit net de 177.637 de lei, în 2016 unul de 228.087 de lei, iar în 2017 unul de 223.881 de lei. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe sunt chiar mai bune, anunță wowbiz.ro.

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică. Astfel, Booking SRL a înregistrat un profit de 353.976 de lei în 2018. Un bilanţ al acestei perioade arată că firma a adus un câştig net total de 983.581 de lei, adică de aproximativ 220.000 de euro.