Andreea Bănică, prima reacţie despre sarcină: Am ceva probleme de sănătate

Andreea Bănică adoră postura de mămică şi s-a descurcat foarte bine cu Sofia, aşa că nu ar fi exclus să se gândească la un al doilea copil. O fotografie postată marţi pe Facebook a născut suspiciuni, însă artista a mărturisit că sunt doar niste zvonuri şi din păcate nu este însărcinată.

03 iun. 2015, 18:15

Andreea Bănică a plecat la Miami pentru a filma un videoclip nou. Pentru drum, blonda a ales o ţinută lejeră, cu colanţi şi un hanorac, însă aceasta a lăsat la vedere un detaliu care dă de gândit, şi anume o burtică destul de proeminentă, care indică fie ceva probleme cu silueta, fie o posibilă sarcină.

Miercuri, frumoasa artistă a explicat pe pagina de Facebook de ce avea burtică. Mesajul a fost însoţit de o fotografie provocatoare.

„Pentru cei care au scris ca as fi insarcinata, nu sunt, cu toate ca mi-as dori! Nu am suportat minciuna niciodata… faptul ca va pot transmite realitatea pe pagina mea ma face fericita. Din pacate am avut si inca mai am ceva probleme de sanatate si ma mai umflu in burtica„, a scris Andreea Bănică pe pagina de Facebook.