Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”

Andreea Berecleanu a dezvăluit la podcast-ul lui Horia Brenciu că în liceu a mers să vadă o piesă de teatru în care juca Andrei Zaharescu, cel care urma să-i devină soţ, deşi ea chiulise de la ore pentru Florinel Piersic, personajul principal al spectacolului!

16 nov. 2021, 09:29
Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”

Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. Vedeta TV a dezvăluit la podcast-ul lui Horia Brenciu o întâmplare incredibilă. Pe atunci în clasa a XI-a, Andreea Berecleanu a urmărit o piesă de teatru în care juca Andrei Zaharescu, cel care urma să-i devină soţ, deşi ea venise pentru Florinel Piersic!

Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu

„La ultimul interviu pe care l-am dat am povestit o chestie inofensivă. Săptămâna trecută, la emisiunea lui Florin Cîlinescu. Am spus că atunci când eram clasa a XI-a, am chiulit de la şcoală cu un grup de fete, ne-am dus la „Casandra” să vedem „Pe cheiul de vest”, o piesă în care juca Florinel Piersic, bineînţeles că toate eram în cap după el! Ce-a ieşit, titluri în ziare: „Dragostea secretă a Andreei Berecleanu!”, „Care a fost primul iubit al Andreei Berceleanu”, „Oare el ştie ce obesie a făcut Andreea Berecleanu pentru el?”… Săracul Florinel… I-am povestit asta după ani de zile… Mai ţii minte când ai avut spectacolul de an de la „Casandra”? Ei bine eu eram în al doilea rând… Florjnel n-a fost iubitul meu… Putea să fie, dar n-a fost, a fost altul! Ştii ce mi-a spus Călinescu? Că în spectacolul ăla, pe scenă a fost altul care mi-a fost soţ! Da, Andrei! Ştirea cea mai tare e că, peste ani, eu fiind nevasta lui, eu povestesc faza cu Florinel într-un grup de prieteni, şi Andrei zice, cum, nu mai ţii minte cine era pe scenă atunci? Zic, ba da, cum să nu, Dana Dembinski, cutare… Şi el zice, mai eram şi eu, uite afişul!”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”

Andreea Berecleanu, 46 de ani, a format un cuplu alături de Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Au doi copii, Eva (19 ani) şi Petru (16 ani). Cei doi au divorțat în 2013, motivul fiind infidelitatea fostului prezentator TV. Andreea Berecleanu este căsătorită din 2016 cu cu medicul estetician Constantin Stan.