Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani şi au împreună doi copii, Eva şi Petru. Povestea lor de dragoste nu a durat toată viaţa, în 2013, au decis să divorţeze, iar jurnalistul a plecat din ţară.

29 mart. 2021, 11:30
Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”
Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu

rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu. Prezentatoarea a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre viața ei personală, inclusiv despre tatăl copiilor.

Ei (n.r. copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divorț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.

Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor‘, a povestit Andreea Berecleanu.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, mărturisire dureroasă despre Revoluţia din 1989. „Dacă aş fi rămas acolo, nu aş mai fi trăit!”

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu

Prezentatoarea de la Prima TV este extrem de mândră de cei doi copii şi spune că continuă să înveţe, în fiecare zi, câte ceva de la ei.

Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…)

Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei‘ a declarat Andreea Berecleanu, la podcastul lui Damian Drăghici.

https://www.youtube.com/watch?v=HR-VALP7Mvk