Andreea Berecleanu a răbufnit după scandalul de la alegeri. Mesaj devastator: „Eu cred că este o panaramă!”

Andreea Berecleanu a fost scârbită de tot ceea ce s-a întâmplat în timpul campaniei elctorale, dar și după alegerile locale de pe 27 septembrie 2020.

04 oct. 2020, 06:38
Andreea Berecleanu a răbufnit după scandalul de la alegeri. Mesaj devastator: „Eu cred că este o panaramă!”

Andreea Berecleanu a demisionat acum câteva luni de la Antena 1, unde prezenta „Observatorul” de la ora 20:00.

Andreea Berecleanu, noi dezvăluiri după ce a plecat de la Antena 1: „A fost şocant”. Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare

„După câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să știu. Sigur, veți spune că se putea și on-line, așa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Și am făcut o excepție. A trebuit să suport multe discuții din platourile de televiziune de tipul „bătut apa-n piua”, ireale, indiferent de post. Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat.

S-a tot vehiculat cuvântul „panaramă”. Eu cred că este o „panaramă” tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani. Vă spun și vă repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranța pentru câțiva politicieni și atât. În rest, tot ce se întâmplă este jenant.

Și mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifică simțul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoși și asta e cea mai importantă bogăție! Iar eu asta vă doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

S-a aflat motivul pentru care Andreea Berecleanu părăseşte Antena 1. Ce era „forţată” să facă ştirista: „Ştiu că pot privi pe oricine”

Andreea Berecleanu a anunțat că se va implica în afacerile soțului ei, Constantin Stan, de profesie chirurg estetician, care deține mai multe clinici de profil în Bacău și București.