Andreea Berecleanu, DEZVĂLUIRE de senzaţie. Când nu avea bani, făcea ASTA pentru a merge la schi

Dintotdeauna, Andreea Berecleanu a fost o împătimită a sporturilor de iarnă. Pentru că atunci când era adolescentă nu avea cum să facă rost mereu de bani pentru a merge la schi, frumoasa prezentatoare a "Observatorului" de la ora 19.00, mergea zilnic la colindat, în perioada sărbătorilor.

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 12:53
Andreea Berecleanu, DEZVĂLUIRE de senzaţie. Când nu avea bani, făcea ASTA pentru a merge la schi

Într-un interviu recent, Andreea Berecleanu a povestit că pe vremea adolescenţei, pentru că nu lucra, dar îţi dorea să aibă proprii bănuţi, ştirista mergea la colindat în fiecare an.

Andreea Berecleanu şi-a mărturisit „păcatul”

Şi pentru că prezentatoarea TV nu îşi dorea să investească bănuţii în lucruri nefolositoare, aceasta îşi chibzuia bugetul pentru a putea merge la schi, imediat după terminarea Sărbătorilor.

„În primul rând sorcoveam părinţii şi toţi prietenii de familie care erau la revelion sau care rămâneau pe întâi ianuarie dimineaţa. Făceam rost de bani pentru schi, pentru că urma vacanţa de schi foarte lungă şi este un sport costisitor, înainte de ’90 era cu atât mai important să fac rost de bani. Şi atunci o parte din bănuţii respectivi îi cheltuiam la telescaun, la teleschi sau pe echipament”, a declarat Andreea Berecleanu pentru SpyNews.

Citeşte şi  O cunoscută prezentatoare tv a facut MARELE ANUNŢ