Andreea Berecleanu, în doliu. Vedeta a anunţat că a murit: „Nu am ştiut că avea o suferinţă, nu a vrut să o împărtăşească”

Andreea Berecleanu este în doliu, fosta prezentatoare de ştiri de la Antena a primit o veste extrem de tristă şi a împărtăşit-o cu prietenii virtuali. A aflat că producătorul ei, Cristian Pavelescu, a murit.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 07:26
Andreea Berecleanu, în doliu. Vedeta a anunţat că a murit: „Nu am ştiut că avea o suferinţă, nu a vrut să o împărtăşească”

Cei doi au lucrat aproape toată cariara ei, însă bărbatul și-a găsit sfârșitul după o luptă grea cu cancerul. Cristian Pavelescu era bolnav de multă vreme și cu toate acestea nu multă lume știa prin ce trece. Și-a dus boala cu demnitate.

Citeşte şi: S-a aflat motivul pentru care Andreea Berecleanu părăseşte Antena 1. Ce era „forţată” să facă ştirista: „Ştiu că pot privi pe oricine”

Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata. Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte sa ne fi contrazis profesional, era si greu sa-i contesti sau sa-i corectezi stiinta si talentul. Ele veneau in primul rand din educatie. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru ca avea rabdarea, dorinta si priceperea de a face o capodopera din orice stire.

Din punct de vedere vizual, isi dorea sa obtina maximum de emotie. Ultima conversatie avuta a fost anul acesta, dupa un jurnal. Mi-am dat seama ca eram pe aceeasi lungime de unda, priveam la fel lucrurile. Simteam unde s-a gresit in jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Si de multe ori faceam haz de necaz, zambeam complice.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, făcută praf de o colegă de trust după despărţirea de Antena 1. VORBE GRELE! 

Nu am stiut ca avea o suferinta, nu a vrut sa o impartaseasca pentru a nu deranja, a nu se victimiza. Zefi a avut multa forta, forta binelui. Si asa va ramane in amintirea mea, un om demn. Astazi, la aflarea tristei vesti, am vrut sa vad ce a mai postat de curand pe pagina lui de fb. Si am dat de o imagine cu mine in regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun si drept. Dumnezeu sa te odihneasca in pace„, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003,…

Publicată de Andreea Berecleanu pe Luni, 27 aprilie 2020