Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre operațiile estetice. „Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama!”

Andreea Berecleanu a fost invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, acolo unde celebra prezentatoare a făcut dezvăluiri despre copilărie, carieră și familie.

16 nov. 2021, 10:01
Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre operațiile estetice. „Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama!”

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre operațiile estetice. Vedeta TV, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită din 2016 cu medicul estetician Constantin Stan. „Ea este femeia cu care doresc să îmi petrec toată viața”, i-a transmis Constantin Stan chiar în timpul podcast-ului!

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu a vorbit și despre  intervențiile estetice și a spus că și-a păstrat trăsăturile fizice datorită genei şi nu soțului estetician sau al tratamentelor costisitoare. „Nu am timp nici să traversez strada. Treaba asta este o treabă care ține de gene. Nici măcar de o întreține, nu de operații estetice. Eu sunt prima care văd într-o femeie sau într-un bărbat cu totul altceva decât lucrurile care țin de înfățișare”, a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berceleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”

Prezentatoarea TV a mărturisit că în adolescență era o fată modestă, deloc atrăgătoare. „Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama! Am dat examenul pentru carnetul auto odată cu mama, ea având 40 ani, eu 18. Mama, o tocilară, a luat tot, bine. Înseamnă că avea ceva talent. Dar sala a luat-o cu punctaj maxim. Eu am luat cu punctaj minim, fix ce aveam nevoie. În momentul în care am coborât din mașină, foarte repede, instructorii au crezut că eram băiat”, a mai apus Andreea Berecleanu.