Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Ce a ales după despărţirea de Antena 1

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. La opt luni de la demisia de la Antena 1, jurnalista a decis să semneze cu o nouă televiziune, Prima TV. Andreea Berecleanu va prezenta, începând de luni, 7 decembrie, ştirile Focus.

04 dec. 2020, 19:23
Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Ce a ales după despărţirea de Antena 1
Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune

Andreea Berecleanu

se întoarce la pupitrul ştirilor, însă nu la Antena 1, ci la Prima tv. Jurnalista va prezenta ştirile Focus de luni până joi, de la ora 18:00.  De vineri până duminică, ştirile vor fi prezentate de Marius Saizu.

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Nume noi în echipa ştirilor Focus de la Prima Tv

Citeşte şi Andreea Berecleanu, făcută praf de o colegă de trust după despărţirea de Antena 1. VORBE GRELE!

De asemenea, postul TV anunță și alte nume noi în echipa știrilor.

Anca Serea şi Florin Căruceru vor prezenta știrile sportive. Livia Graur va fi la pupitru de luni până vineri, de la ora 15.00, iar știrile nopții prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00, potrivit pagina de media. 

În echipa ştirilor Focus va intra luna aceasta şi Sebastian Zachmann, jurnalist care vine de la Adevărul.

Prima Tv anunţă schimbări importante. Selly se alătură echipei

De asemenea, Prima TV mai anunță, odată cu trecerea la HD, un nou studio și o nouă grafică. Studioul va fi unul virtual, creat digital pe Green Screen. Practic, singurul obiect „fizic” va fi un pupitru.

La pachet cu relansarea Focus, vine și campania editorială „Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe poveștile de viața ale oamenilor de rând: medici, militari, donatori de plasmă sau oameni cărora nimeni nu le dădea vreo șansă să iasă din boala care a oprit planeta.

Recent, vlogger-ul Selly a lansat o emisiune care se vede și la Prima TV. Toate aceste mutări vin în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.