Andreea Berecleanu se mândreşte cu fiul ei. Cum arată Petru, la 15 ani: „Ca să ajung să-l pup, am nevoie de tocuri de 7”

Andreea Berecleanu se mândreşte cu cei doi copii, Eva şi Petru, pe care îi are din prima căsătorie. Anul trecut, într-o postare pe Instagram Andreea îi făcea o declarație de dragoste fiului ei, mărturisind că deja are nevoie de tocuri pentru când se află în prezența lui.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 06:55

La 15 ani, fiul vedetei este deja cu un cap mai înalt şi este extrem de mândră. Ca să ajung să-l pup așa, pe obraz, am nevoie de tocuri de 7. Dacă vreau să ajung la frunte, am nevoie de tocuri de 10. Când glumește și nu se lasă pupat din prima, se ridică pe vârfuri și eu nu mai ajung deloc. Invers, mă ia de gât și se uită de sus în jos la mine, protectiv. Și eu îmi dau seama că am așteptat aproape 14 ani acest moment! Te iubesc, Petru!‘.

Acum, Petru, care mărturisea că este pasionat de baschet și de înot, s-ar putea gândi foarte serios la o carieră în acest domeniu.

Andreea Berecleanu a demisionat de la Antena 1

Pe 20 februarie, Andreea Berecleanu îşi lua la revedere de la telespectatorii Antenei 1 printr-o postare pe Facebook. Jurnalista, care a lucrat 17 ani la Antene, a dezvăluit faptul că nu este o persoană care acceptă situaţii impuse, acesta fiind motivul pentru care a decis să încheie colaborarea.

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. 

Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu.

Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea„, a fost mesajul postat de jurnalistă la momentul demisiei.