Andreea Bododel dansează pe cub pentru Vârciu

Liviu Vârciu îşi deschide un club de fiţe iar Andreea Bododel va dansa pe cub special pentru el.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 10:20
Andreea Bododel dansează pe cub pentru Vârciu

După ce a renunţat la muzică şi a îmbrăţişat cariera de actor, Liviu Vârciu se lansează în afaceri.

Aflat în faţa celei mai mari provacări din viaţa sa, după cum a declarat, artistul îşi va inaugura joi noapte alături de prietenii săi, clubul cu numele “La Joya”, în locul fostului Cuando, situat într-o zonă centrală din Capitală.

Pe lângă cei dragi, alături de Liviu în acest moment important din viaţa lui, va fi şi Andreea Bododel, fosta sa iubită, care doreşte să danseze special pentru el, la deschiderea clubului, fiind recunoscătoare celui care a lansat-o în showbiz.

Astfel că, pentru o seară, Andreea se va întoarce la vechea ei iubire, dansul, şi va urca pe cub, deşi se află în plin scandal, după pictorialul „incendiar” în rol de profesoară, realizat într-un liceu din Constanţa.

Una dintre surprizele pregătite de Liviu va fi momentul artistic realizat de violonistul Nicolae Lolica, cel care face senzaţie în celebrele concerte de Crăciun organizate an de an de Stefan Bănica Jr., la Sala Palatului.

În premieră, într-un club din România, maestrul va acompania în stilul său propriu şi va adapta vioara la cele mai noi sau în vogă hituri din prezent.