Andreea Bostanica și-a sărbătorit majoratul. Ce cadouri fabuloase a primit Regina TikTok-ului

Andreea Bostanica este oficial majoră. Regina TikTok-ului și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și de prieteni într-un cadru inedit.

06 oct. 2022, 15:31
Andreea Bostanica și-a sărbătorit majoratul. Ce cadouri fabuloase a primit Regina TikTok-ului

Andreea Bostanica a împlinit vârstă de 18 ani. Frumoasa vloggeriță și-a petrecut ziua de naștere într-un cadru inedit alături de rude și prieteni.

Citește și Jador a fost lovit de săgeata lui Cupidon. Cu cine vrea cântărețul să aibă o relație

„Nici mie nu îmi vine să cred, dar am 18 ani. Dacă mă vezi nemachiată și îmbrăcată în hanorac cred că îmi dai 17-18 ani. Mereu sunt îmbrăcată casual. Sunt mai băiețoasă, mai copilăroasă. Azi-dimineață m-am julit de pat. Sunt foarte neatentă. Nu sunt eu o lady, dar încerc să fiu, deoarece am 18 ani”, a declarat Andreea Bostanica, potrivit Spynews.

La majoratul reginei TikTok-ului au fost prezenți în jur de 80 de invitați. Chiar dacă a primit numeroase daruri, vedeta a fost cea care și-a făcut cele mai valoroase cadouri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Bostanica (@andreeabostanica)

„Îmi place foarte mult când primesc bijuterii. Sunt înnebunită după ele. De la mami am primit niște bijuterii foarte drăguțe pe care știa că mi le doresc.”, a mărturisit „Regina TikTok-ului”.

Frumoasa vloggeriță s-a gândit să își facă singură cadouri de ziua ei, așa că și-a achiziționat propria mașină, dar și propriul apartament.

„Mi-am luat singură apartament și mășină de ziua mea. Apartamentul mi l-am luat în Chișinău, acolo unde încă locuiesc cu mama mea. Pot să mă mut oricând singură. O să fac acolo (nr. în noul apartament) totul cum îmi place. Deja l-am amenajat. O să mai locuiesc cu mama momentan.”, a mai spus Andreea Bostanica.

Citește și Jador rupe tăcerea despre relația cu Andreea Bostănică. Influencerița nu a împlinit încă 18 ani!