Jador rupe tăcerea despre relația cu Andreea Bostănică. Influencerița nu a împlinit încă 18 ani!

Jador a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că își dorește o relație cu Andreea Bostănică, o influenceriță născută la Chișinău și care este încă minoră. Acum, manelistul a dat cărțile pe față despre relația cu cea care este supranumită "Regina TikTok-ului".

20 sept. 2022, 08:16
Jador rupe tăcerea despre relația cu Andreea Bostănică. Influencerița nu a împlinit încă 18 ani!

Jador rupe tăcerea despre relația cu Andreea Bostănică. Manelistul i-a dedicat mai multe videoclipuri Andreei Bostanica, iar tânăra a fost de-a dreptul încântată. Mai mult, când Jador a fost surprins pe litoral alături de o domnișoară, Andreea Bostănică l-a luat la rost pe acesta, care a mărturisit că respectiva este doar o prietenă.

Jador a fost jefuit! Incredibil, cine este hoţul: „Fratelo, să-ţi fie ruşine când mă vezi de-acum!” VIDEO

Până la urmă, Jador a recunoscut că el și Andreea Bostănică sunt mai mult decât prieteni, însă deocamdată nu formează un cuplu, în mod oficial. „Vorbim și noi, îți dai seama, suntem… Nu știu ce să zic. Vorbim. Nu pot să zic că suntem prieteni, mai mult decât atât. Și oricum, are vârstă dragostea?”, a spus Jador, care are 27 de ani, pentru SpyNews.

Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul manelistului

Andreea Bostănică este una dintre cele mai urmărite vedete pe TikTok şi urmează să împlinească 18 ani pe 2 octombrie. „Eu făceam TikTok în glumă, m-am apucat mai întâi de YouTube când aveam 12-13 ani și nu mă gândeam niciodată că o să adun numere, că o să am abonați și fani”, a spus Andreea Bostănică. Acum, pe YouTube are peste 550.000 de abonați, iar pe TikTok este urmărită de peste 4 milioane de fani!