Andreea Cosma a depus plângere penală la IGPR pentru mesajele de ameninţare pe care le-ar fi primit pe telefon

Deputatul PSD Andreea Cosma a mers miercuri la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), unde a depus o plângere penală pentru ameninţare, în urma mesajelor de ameninţare pe care le-ar primi pe telefonul mobil. Cu o zi în urmă, ea a fost primită în audienţă de ministrul de Interne, Carmen Dan, apoi a avut o întâlnire şi cu şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 10:04
Andreea Cosma a depus plângere penală la IGPR pentru mesajele de ameninţare pe care le-ar fi primit pe telefon

„Am plecat ieri de la doamna ministru de Interne Carmen Dan către domnul chestor Cătălin Ioniţă. Am stat de vorbă cu dânsul şi astăzi m-a îndrumat să vin la sediul IGPR, să depun plângere şi să vadă şi fotografiile de pe telefon. Dânsa (Carmen Dan – n.r.) m-a chemat în audienţă, mi-a spus că în acest caz competent este IGPR şi să depun plângere”, a spus Andreea Cosma, la sediul IGPR.

Ea susţine că în ultima perioadă a primit „cinci-şase” mesaje de ameninţare şi că suspectează că acestea ar fi fost trimise de fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti.

„După conţinutul mesajelor am suspiciunea că e posibil să fie de la procurorul Negulescu. Nu vreau să îl acuz de nimic, dar vreau ca Poliţia să facă ce trebuie şi să se cerceteze care este sursa mesajelor”, a afirmat sora lui Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul privind DNA, după ce a susţinut că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi falsificat probe.

Andreea Cosma a mai spus că în cursul acestei zile va mai depune o plângere şi la Inspecţia Judiciară, pentru „aspecte care au legătură cu procurorii Negulescu şi Onea, care s-au cercetat unul pe altul într-un dosar din 2017”.