Andreea Esca, CRITICATĂ DUR de o bloggeriţă: „Cea mai mişto femeie MEDIOCRĂ. Nu ai cum să o urăşti!”

Andreea Esca a devenit subiect de articol pentru bloggeriţa Lidia Marionescu, care din păcate o consideră pe vedeta ProTV o femeie banală pe care nu o ai cum să o urăşti.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 10:43
Andreea Esca, CRITICATĂ DUR de o bloggeriţă: „Cea mai mişto femeie MEDIOCRĂ. Nu ai cum să o urăşti!”

Bloggeriţa Lidia Marionescu nu s-a sfiit deloc, atunci când a scris articolul „Andreea Esca, cea mai mișto femeie mediocră”, să o critice dur pe celebra prezentatoare, pe motiv că vedeta este doar o femeie banală, care nu iese cu nimic în evidenţă.

„Nu ai cum să o urăști pe Andreea Esca. Pur și simplu nu există motive să o urăști, oricât de mult ai căuta. Nu a umblat cu tot felul de dubioși și nu are povești sordide de amor. Nu o arde prin cluburi și alte locuri glossy sau glamour.

Andreea Esca, implicată într-un nou proiect: „Voi fi în legătură directă cu telespectatorii”

Nu e nici stridentă, nici vindicativă, nu și-a primit titlul de vedetă prin eforturi și sacrificii pe care să ni le scoată pe ochi. Nu! Andreea Esca este regina neîncoronată a mediocrității. Ea este răzbunarea oamenilor fără un talent aparent și fără picioare lungi sau poze în Playboy. În afară de câțiva dilii care comentează pe profilul ei de facebook, nu ai cum să spui că Andreea Esca este o fabuloasă. Nu ai mai nimic de spus. Ea e doar ea. […]

Femeia zâmbește. Dar când spun zâmbește, păi zâmbește cu totul. Complet. Irefutabil. Ar putea să facă și cursuri de zâmbete. E singura ei calitate. Talentul ei nedescoperit. Andreea, zâmbește-ne! Și atât”, a scris Lidia Marionescu pe blog.

Citeşte şi Andreea Esca, un copil matur! Uite ce a făcut împreună cu fiul său în public. VIDEO