Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană. A vândut bilete de 200.000 de euro: „Nimeni nu-şi doreşte să iasă pe minus”

Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România și se bucură de un real succes și în afaceri. Vedeta se ocupă de mai multe business-uri, cel mai recent fiind organizarea unei vacanțe pe o croazieră de lux.

17 sept. 2023, 14:57
Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană. A vândut bilete de 200.000 de euro: „Nimeni nu-şi doreşte să iasă pe minus”
Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană

Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană. Știrista este pasionată de vacanțe, așa că mereu când are ocazia, își face bagajele și se urcă într-un avion sau, mai nou, pe un vas de croazieră. Pentru că a rămas plăcut surprinsă de experiența pe care a trăit-o pe mări, vizitând diferite țări, vedeta s-a gândit la o afacere în acest sens.

Citește și: Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

Andreea Esca a dat lovitura cu croaziera pe Mediterană

Este vorba despre o călătorie de lux pe un vas de croazieră – Celebrity Edge – unde participanții vor avea parte de multe surprize, printre care activități, diverse excursii. Un bilet ajunge la prețul de 3.000 de euro și include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma).

S-au vândut, până acum, 67 de bilete, la prețul de 3.000 de euro unul. La un calcul simplu reiese că Andreea Esca a strâns 201.000 de euro, însă, cel mai probabil, jurnalista nu rămâne cu suma întreagă, fiind nevoită să achite plata cabinelor unde vor sta pasagerii, dar și altele.

Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.