Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

Andreea Esca este de departe cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Deși are o viață la care unii doar visează, nici ea nu a dus lipsă de probleme de-a lungul timpului. Vedeta de televiziune a povestit un episod trăit acum mulți ani, care îi are ca protagoniști pe ea și pe părinții ei.

05 sept. 2023, 13:22
Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță
Andreea Esca, evacuată din casă de Crăciun. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

Andreea Esca este o femeie realizată, cu o familie frumoasă, de care este mândră. În copilărie, însă, le-a făcut părinților și unele „bucurii” care nu au putut rămâne nepedepsite. Știrista i-a supărat pe cei care i-au dat viață atât de tare încât aceștia chiar au lăsat-o afară, pe preș, în papuci, de Crăciun. Vedeta își aduce aminte cu drag chiar și de acest episod mai puțin plăcut din copilăria sa în care s-a bucurat de toată dragostea părinților.

Citește și: Andreea Esca, prima reacţie despre plecarea de la Pro TV. „Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla”

Andreea Esca, lăsată pe preș, desculță și în frig

Știrista a povestit, în cadrul unui interviu, despre perioada copilăriei, în care făcea prostioare, dar nu foarte mari. Între două năzbâtii, aceasta îl pândea pe Moș Crăciun, fiind doritoare, ca orice copil, să îl surprindă pe bătrânul costumat în roșu și cu barbă lungă și albă cum îi lasă cadourile sub brad. Aducându-și aminte de acest lucru, Andreea Esca și-a amintit cum, într-un an, chiar l-a văzut pe Moș Crăciun cum i-a lăsat darurile apoi a zburat pe geam, la fel ca în miile de povești despre bunul bătrân.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii”, a povestiti vedeta tv.

A continuat să vorbească despre copilărie, reiterând o întâmplare pe care nu a putut să o uite nici până acum. Tot de Crăciun, aceasta a plecat la plimbare cu o colegă de grădiniță și bunica ei fără să își anunțe părinții. Aceștia din urmă au căutat-o ore întregi, gândindu-se la ce era mai rău, mai ales că pe vremea aceea nu existau telefoane mobile. După lungi și disperate căutări, părinții au găsit-o pe Andreea Esca chiar în fața blocului colegei de grădiniță cu care plecase. După o corecție zdravănă, părinții au lăsat-o în fața ușii, desculță, cu gândul că își va învăța lecția așa cum trebuie.

„Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mai povestit Andreea Esca.

Cu toate acestea, Andreea Esca nu are nimic să le reproșeze părinților săi, care și-au dedicat viața creșterii și educării vedetei care este azi.

Citește și: Andreea Esca mănâncă îngheţată doar în vacanţe. Ce nu bea NICIODATĂ vedeta ProTV