Andreea Esca a dezvăluit lucrul pe care nu l-ar ierta niciodată: „Doar dacă ai murit poți să te scuzi”

Andreea Esca a fost invitată la podcastul lui Marius Manole, iar prezentatoarea a răspuns mai sincer ca niciodată la întrebările despre carieră și viața personală.

17 sept. 2021, 17:19
Andreea Esca a dezvăluit lucrul pe care nu l-ar ierta niciodată: „Doar dacă ai murit poți să te scuzi”

Andreea Esca a fost invitata emisiuni online „Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de Marius Manole.

Andreea a răspuns sincer și dezinvolt la toate întrebările despre viața personală și carieră. Esca este cunoscută drept un om de televiziune care dă dovadă de un profesionalism desăvârșit, iar în viața personală a fost mereu un om echilibrat. Ea a dezvăluit lui Marius Manole că cel mai mult o supără oamenii lipsiți de seriozitate și care nu sunt punctuali.

„Dacă nu e om serios, ai vorbit o treabă să fie treabă, doar dacă ai murit poți să te scuzi. Nu suport, nu mi se pare că este ok”, a declarat Andreea Esca.

Prezentatoarea PRO TV a mai declarat că meseria de om de televiziune este una care depinde și de aspectul fizic, însă există și alți factori care hotărăsc cât de longevivă va fi cariera.

În ceea ce privește un buletin de știri, Esca a menționat că vârsta mai înaintată a prezentatorului poate fi un atu, deoarece sugerează credibilitate.

„Faci meseria asta până te dau afară. În America prezintă și la 90 de ani, în alte țări contează să fii frumoasă tânără. Depinde și ce emisiune prezinți. Dacă vorbim despre știri, poți să prezinți până mai târziu pentru că e vorba de credibilitate, deci poți să prezinți chiar dacă nu mai ești tânără.”, a menționat Andreea Esca, potrivit ProTv.ro.

Andreea Esca este mândră de fiul său. Ce face şi cum arată Aris Melkior la 18 ani

Andreea Esca

mândră de fiul său. Vedeta TV a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de fiul său, Aris Melkior, o prezenţă mult mai discretă decât Alexia, celebra sa soră.

Aris a întrecut-o de mult în înălţime pe mama sa, iar anul acesta a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Bucureşti. Vedeta nu a lipsit de la ceremonie şi a furat privirile la festivitatea lui Aris Melkior. Andreea Esca îl numea atunci regele său leu, la rândul său mama leu mândră de rezultatele excepţionale ale tânărului. Recent cei doi au ieşit la masă, prezentatoarea descriind fotografia cu textul „întâlnire cu fiul meu”.

Andreea Esca i-a scris lui Aris Melkior un mesaj emoţionant în urmă cu o lună, pe 24 iulie, când el a împlinit 18 ani şi a postat două fotografii, cu el mic şi cu el adult. „Am crezut că o să-mi fie mai uşor să accept că Aris împlineşte 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta:) cu @alexiaeram dar sunt foarte emoţionată! Nu ştiu de ce, el mi se pare încă… „cel mic”. Te iubesc şi am mare încredere că o să fii un bărbat mişto, atât de mişto încât să nu-ţi zică iubitele nimic de mamă”, a scris Andreea Esca.