Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL căsniciei sale cu Alexandre Eram

Casatoriti de 14 ani, Andreea Esca si Alexandre Eram formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Andreea Esca a dezvăluit care este secretul căsniciei lor.

12 dec. 2014, 16:52
Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL căsniciei sale cu Alexandre Eram

Andreea Esca a acordat un interviu in exclusivitate pentru cancan.ro si a povestit cum reuseste sa aiba o casnicie fericita.

Suntem un cuplu care, dintr-un noroc, ne-am nimerit sa avem foarte multe lucruri in comun. Cred ca atunci e mult mai simplu. Banuiesc ca atunci cand unul vrea hais si altul cea intervin tot felul de probleme, azi cedez si maine nu, si ajungi in momentul in care sa nu mai suporti aceasta tensiune. Pe cand atunci cand nimeresti sa fii intr-un cuplu cu cineva caruia sa-i placa aceleasi lucruri, sau majoritatea lucrurilor care iti plac si tie, e mult mai usor„, a declarat indragita prezentatoare TV.

In orice cuplu exista mici neintelegeri si nici macar o relatie pe lumea asta nu este doar lapte si miere, dar iata ca Andreea Esca si sotul ei par a fi exceptia care confirma regula. Stirista sustine ca nu s-a pus niciodata problema sa divorteze de Alexandre Eram si unde mai pui ca pana si certurile dintre ei sunt foarte rare.

N-am avut niciun moment de cumpana. E foarte greu sa te certi cu sotul meu, nici nu stiu daca ne-am certat vreodata. Poate doar eu sa fi zis ceva copilului si el altceva, chiar nu am reusit niciodata sa ma cert cu el, deci nu ne-am pus vreodata problema divortului„, a mai spus Andreea Esca.

CITEŞTE ŞI Legătura neştiută dintre Klaus Iohannis şi Andreea Esca FOTO