Andreea Esca a dezvăluit TRATAMENTUL-MINUNE care i-a salvat soţul de la TERAPIE INTENSIVĂ

Andreea Esca a vorbit despre starea sa de sănătate și procesul prin care a trecut alături de familia sa, trei membri ai acesteia fiind depistați cu coronavirus.

21 iul. 2020, 13:14
Andreea Esca a dezvăluit TRATAMENTUL-MINUNE care i-a salvat soţul de la TERAPIE INTENSIVĂ

Andreea Esca a recunoscut că a avut covid-19, virus luat şi de soţul ei, Alexandre Eram, dar şi de fiul acestora, Aris Eram. Alexandra Eram a dezvoltat o formă mai complicată de boală şi a avut nevoie de terapie intensivă.

Alex Dima, MESAJ DUR după interviul cutremurător al Andreei Esca. „Opriţi-vă! O să murim cu zile!”

„Problema cea mai mare e că în cazul soțului meu s-a întâmplat mult mai repede, și avem în minte că fac acest Covid-19 cei care au boli cronice. Iată că Alex, bărbat de 50 de ani, fără boli cronice, cu o viață sanatatoasa, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Fiul meu mi-a dat un telefon și mi-a zis că l-au dus la Terapie Intensivă. Și în momentul ăla pur și simplu s-a dărâmat cerul peste mine. Pur și simplu nu înțelegeam, nu-mi venea să cred. Simțeam că leșin și nu îmi dădeam seama cum putea organismul să cedeze așa de repede. Și el este un om puternic nu numai fizic, dar și psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, căruia nu îi e frică de nimic. Și tocmai el să pățească atât de rău. Adică plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul: „Nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul. Nu mai pot!”. Aveam senzația că văd un film îngrozitor si mi doream să mă trezesc”, a declarat Andreea Esca.

Dana Budeanu a făcut-o praf pe Andreea Esca: „Am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți”

Vedeta a dezvăluit şi tratamentul care l-a ajutat foarte mult pe soţul său.

„Doar că situația se agrava, iar Alex îmi spunea că i se propune să facă transfuzie cu plasmă, avea dubiile lui și i-am zis să o faca, pentru că vedeam că lucrurile nu merg foarte bine. Am făcut foarte bine, pentru că a început considerabil să i se îmbunătățească starea de sănătate”, a dezvăluit Andreea Esca.