Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. S-a urcat direct pe scenă: „Pot să consider că a fost petrecerea de ziua mea”

Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. Ştirista nu a lipsit nici în acest an de la unul dintre cele mai populare festivaluri din ţară şi a schimbat, pentru o seară, pupitrul buletinului de știri cu unul de DJ.

08 aug. 2022, 23:06
Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. S-a urcat direct pe scenă: „Pot să consider că a fost petrecerea de ziua mea”
Andreea Esca a făcut show la Untold 2022

Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. Vedeta s-a urcat direct pe scenă și a mixat muzică, spre deliciul publicului care s-a distrat de minune. Împreună cu bloggerul Cristian Șimonca, cunoscut drept Blogu Lu’ Otravă, Andreea Esca a întreținut atmosfera de la cel mai așteptat festival al verii cu un mixaj de piese antrenante.

Citeşte şi: Andreea Esca, vacanţă de lux pe un vas de croazieră. Vedeta şi soţul său au petrecut clipe de neuitat

Andreea Esca a făcut show la Untold 2022

Prezentatoarea de la Pro TV  a declarat că s-a simțit formidabil în postura de DJ: „Ce frumos a fost!!! Vă mulțumim mult. Cum tocmai mi-a zis prietena mea, pot să consider că aceasta a fost petrecerea de ziua mea”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Fanii Andreei i-au apreciat nu doar momentul muzical, dar și ținuta. S-a îmbrăcat cu o salopetă neagră, evazată, o geacă scurtă, albă, din puf și o pereche de bocanci. Pentru a-și completa ținuta, Esca și-a prins părul într-un coc, a purtat un machiaj de scenă și o pereche de cercei mari și rotunzi, aurii.

La prima vedere am crezut că e Alexia Eram! Super cool! Asemănarea mamă fiică este izbitoare în această poză! Ești bestială, Andreea! Oameni frumoși! Waw!!! Îmi place!”, este unul dintre mesajele primite.

Știrista a cântat la concertele minunate din cadrul festivalului, s-a îmbrăcat tinerește și s-a bucurat din plin de viață. Ea a purtat bluze lari colorate, rochițe de plajă, ochelari de soare care mai de care și chiar o perucă de culoare roz. Pe lângă toate aceste lucruri, Andreea Esca și-a făcut și un tatuaj pe spate, în parte de sus, cu mesajul „Te iubesc”, urmat de o inimioară.