Andreea Esca, vacanţă de lux pe un vas de croazieră. Vedeta şi soţul său au petrecut clipe de neuitat

Andreea Esca şi soţul său au avut parte de o vacanţă de lux, la bordul unui vas de croazieră. Cei doi au petrecut două nopţi de neuitat pe mare.

01 mai 2022, 15:49

Andreea Esca, vacanţă de lux pe un vas de croazieră. Vedeta a profitat din plin de zilele libere. Aceasta şi soţul ei au decis să petreacă două nopţi la bordul unui vas superb de croazieră.

Andreea Esca, imagini incredibile din vacanţă de lux

Vedeta şi soţul ei, cunoscutul om de afaceri Alexandre Eram, au lăsat copiii acasă şi au petrecut două nopţi de neuitat la bordul navei de croazieră.

Citeşte şi Andreea Esca aruncă bomba! Cât are de gând să mai stea la pupitrul știrilor ProTv. Alexia Eram îi va lua locul?

„Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim.

Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a facut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, a transmis vedeta pe reţelele de socializare.

Andreea nu a ratat ocazia şi a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii din vacanţa de lux.

Citeşte şi Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani: „Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să-și exprime sentimentele”

Ce a făcut Andreea Esca de Paşte

Vedeta Pro Tv declara recent că sărbătoreşte Paştele de două ori pe an. Andreea a trecut la catolicism în urmă cu 22 de ani, atunci când s-a măritat cu Alex Eram. Cu toate acestea, ştirista nu ratează nici Paştele ortodox, pe care şi anul acesta, la fel ca şi în ceilalţi ani, l-a petrecut alături de părinţii ei.

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox, pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!”, declara vedeta înainte de Paştele Catolic.