Andreea Esca a intervenit în scandalul dintre fiica sa şi Antonia. Cum a pus-o la punct pe Alexia

Andreea Esca a decis să intervină în scandalul dintre Alexia Eram şi Antonia. Prezentatoarea de la Pro TV a pus-o la punct pe fiica sa!

19 oct. 2020, 08:17
Andreea Esca a intervenit în scandalul dintre fiica sa şi Antonia. Cum a pus-o la punct pe Alexia

Andreea Esca a intervenit în acest scandal și a încercat să o facă pe fiica sa să înțeleagă că a exagerat și că certurile din mediul online nu o vor ajuta cu nimic. Astfel, i-a interzis să mai fie implicată în conflictul care a zguduit lumea showbiz-ului.

„Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale”, a declarat un apropiat de-al vedetei pentru SpyNews.

Antonia a dezvăluit de ce nu o suportă pe Alexia Eram. Motivul conflictului este ŞOCANT: „Am aflat de curând”

Andreea Esca ar fi rugat-o pe fiica ei să înceteze cu postările la adresa Antoniei și să meargă mai departe. Se pare că tânăra a înțeles, într-un final, din moment ce nu a mai postat nimic legat de ceartă. Alexia Eram este apropiată de mama ei și au o relație exemplară.

„I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică.”, a declarat aceeași sursă.

S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

Antonia a declarat pe rețelele de socializare că a fost trădată de Mario Fresh și iubita lui după ce aceștia ar fi bârfit-o împreună cu alți prieteni. Cântăreața nu a făcut niciodată referire la ei în mod direct, însă fanii au înțeles mesajul. Mai mult, Alex Velea și Mario Fresh au pus capăt prieteniei, iar motivul ar putea fi chiar această tensiune dintre iubitele lor.


loading...
Partenerii noștri