Andreea Esca a slăbit 6 kilograme în timp-record. Dieta-minune a vedetei Pro TV care vrea să arate ca Penelope Cruz

Andreea Esca (49 de ani) a vorbit serios când și-a propus să intre la dietă ca să arate ca Penelope Cruz. Prezentatoarea Pro TV se poate lăuda deja cu primele rezultate, chiar dacă în urmă cu numai câteva zile se alinta cum că nu poate renunța la preparatele cu specific românesc, doldora de calorii.

15 ian. 2022, 20:20
Andreea Esca a slăbit 6 kilograme în timp-record. Dieta-minune a vedetei Pro TV care vrea să arate ca Penelope Cruz

Andreea Esca (49 de ani) a vorbit serios când și-a propus să intre la dietă ca să arate ca Penelope Cruz. Prezentatoarea Pro TV se poate lăuda deja cu primele rezultate, chiar dacă în urmă cu numai câteva zile se alinta cum că nu poate renunța la preparatele cu specific românesc, doldora de calorii.

„Am plecat pornită după ce am văzut filmul 355 că vreau să fiu slabă ca Penelope Cruz care face și ea soon 50 de ani și azi dimineață am sunat-o pe prietena mea Andreea Macri să-i spun că dacă “ele” pot , trebuie să putem și noi. A urmat o oră de comedie fără bani, cum se întâmplă mereu când vorbesc cu ea, cea mai mare posesoare de simțul umorului din viața mea. “Unu la mâna, zice A, eu nu știu cum de îți vine ție să te compari cu Penelope, care e una dintre cele mai mișto tipe din lume și care n-a fost niciodată nici măcar grăsuță, e ca și cum mi-ai zice că vrei să te faci Andreea Diaconu. Doi, noi n-avem cum să fim ca străinele astea, pentru că am trăit măcar o dată în viață momentul acela în care se termină untul/carnea/ uleiul, ceva, fix în fața noastră, când stăteam cu părinții la coadă. Deci o să trăim mereu cu demența asta… să nu cumva să se termine și să nu apucăm.

“Bine, Penelope e și mai înaltă decât mine și nici nu are sânii așa mari, că și asta te face să arăți mai grăsuță”, tot încerc eu să-mi găsesc ieșirea.

“Daaaaaa, sigur, zice ea, de aici e treaba :))) Dar n-ai observat și că ți se măresc sânii când te îngrași? Și, serios, Andreea, ce naiba ai să te compari cu astea. Pai tu crezi că ele stau cu gândul la troacă? Nu! Au alte preocupări și nu au fost crescute în foame, ca noi și toți de prin țările astea amărâte! Crezi că au Colebilul în geantă, ca să mănânce până nu mai pot, să ia unul, și să continue? Uite, tocmai ai fost la “Carette” la Paris. Ia zi? Ce ai mâncat tu, și ce mânca o franțuzoaică oarecare de la masa de alături? Clar nu același lucru, pentru că tu îți ziceai…. să mănânc de toate… că până mai vin…

În plus, n-au ele cum să aibă poftă de dulce cum avem noi care mâncam în copilărie gălbenuș frecat cu zahăr când voiam ceva dulce și unii dintre noi chiar lingeau Pelicanol (sau cum îi zicea la lipiciul ăla). Sau tu care îmi povesteai că mâncai pasta de dinți Optima cu gust de banană și anans, că banane și ananas  de unde… Femeile astea au crescut cu de toate și cu educația de a mânca un pic și bun. Că o să mai fie. Mereu.”, povestea Andreea Esca pentru alistmagazine.ro

 

De ce boală suferă Andreea Esca. Vedeta le-a mărturisit fanilor: „M-a însoţit toată viaţa”

Andreea Esca a postat câteva imagini relaxate la început de weekend, iar fanii ei de pe Instagram au remarcat imediat silueta prezentatoarei principalului jurnal de știri de la Pro TV.

”Ce slabă ești!”, a observat o admiratoare, iar remarca i-a făcut fără îndoială ziua mai frumoasă Andreei, care se află, în ultimii ani, într-un război permanent cu kilogramele. Andreea a fost întotdeauna o femeie cu forme generoase și tocmai de aceea a fost mereu atentă la kilogramele în plus, care, în cazul unei asemenea siluete, se văd imediat.De data aceasta, Andreea s-a afișat într-o pereche de jeanși mulați, care nu au lăsat loc de îndoială: vedeta chiar a dat jos ce era în plus și și-a tonifiat perfect picioarele. Nu e un secret, de altfel, că Andreea este adepta exercițiilor Pilates, pe care le combină cu o dietă personalizată. Este rețeta-minune la care a ajuns după multe variante încercate, care, deși au ajutat-o pe termen scurt, nu i-au făcut bine pe termen lung.

Andreea Esca

 

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!
„Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin”, a declarat Andreea Esca în vara anului trecut, într-un interviu pentru Click!

Chiar și în perioadele în care silueta ei nu era la fel de flatantă ca acum, Andreea a reușit să mascheze bine imperfecțiunile cu ajutorul rochiilor lungi sau al pantalonilor largi.

Andreea Esca a câştigat procesul cu doctoriţa din Focşani. Cât trebuie să plătească femeia

Andreea a slăbit șase kilograme în timp-record
Într-un interviu din vara anului trecut, Andreea Esca dezvăluia că nu crede în dietele minune sau în curele de detoxifiere, ci în munca la sala de sport și adoptarea unui meniu echilibrat. Prezentatoarea a reușit să slăbească, în vară, nu mai puțin de șase kilograme cu ajutorul unui nutriționist.

”Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a dezvăluit Andreea.


loading...
Partenerii noștri