Andreea Esca, lovitură în AFACERI. Salariul de la Pro TV este MĂRUNŢIŞ

Andreea Esca încasează sume colosale nu doar de la pro TV, ci şi din proprisa sa afacere. Pe lângă salariul consistent primit de la postul de televiziune, vedeta a investit într-un bloc de birouri proiectat în 2009 și care urmează să fie dat în folosință în curând.

07 iul. 2020, 14:20
Andreea Esca, lovitură în AFACERI. Salariul de la Pro TV este MĂRUNŢIŞ

Blocu se numește Pro Tower și se află în zona Calea Călăraşilor – Pache Protopopescu, iar proiectul a fost realizat în 2009 de către o firmă de arhitectură. Cel mai probabil, acesta ar urma să fie inaugurat la sfârșitul acestui an, iar chiriile sunt pe măsură. Pe site-urile specializate în închirieri de birouri, Pro Tower are oferte de birouri, cu o suprafață de 250 metri pătrași, cu 2.625 euro pe lună, adică o chirie de 10,5 euro pe petru pătrat.

Andreea Esca, mărturisirea cu care şi-a a pus fanii pe gânduri. „Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget!”

Suprafața totală a clădirii este de 11.035 metri pătraţi, iar suprafața totală de spații de birouri din clădire este de 9.690 metri pătraţi, astfel că Andreea Esca și soțul ei, în cazul în care vor închiria toate spațiile, vor încasa 101.745 de euro pe lună din chirii. Clădirea are 9 etaje superioare, parterul, dar şi trei etaje la subsol, folosite pentru parcare, scrie wowbiz.ro.

Andreea Esca şi soțul ei au achiziţionat şi un teren din Cluj-Napoca, aflat lânga catedrală. Este vorba despre teren de 439 de metri pătraţi din centrul Clujului, pe care se afla o cladire istorică. Cum nu au voie să o daăâme, ei vor renova respectiva cladire, urmând să o transforme într-un hotel cu apartamente de lux pentru închiriat.