Andreea Esca, mărturisirea cu care şi-a a pus fanii pe gânduri. „Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget!”

Andreea Esca a organizat recent un eveniment în parcarea unui centru comercial, cu prilejul lansării numărului 15 al revistei la care ocupă poziția de redactor-șef. Cu această ocazie, celebra știristă a făcut recent o declarație mai puțin obișnuită.

22 iun. 2020, 15:27
Andreea Esca, mărturisirea cu care şi-a a pus fanii pe gânduri. „Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget!”

Andreea Esca a făcut o referire la verigheta sa de nuntă, pe care spune că și-a scos-o de pe deget pentru a reuși să păstreze igiena în mod corespunzător, potrivit sfaturilor primite de la medici.

„Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini, ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a declarat Andreea Esca.

Cum arată mama Andreei Esca la 79 de ani. Dezvăluiri emoţionante din viaţa ei: „A găsit în casă bărbaţi străini, îmbrăcăţi în costum”

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost și el prezent la eveniment, unde a ajutat-o pe vedeta de la pro TV cu realizarea fotografiilor.

Andreea Esca, dezvăluiri despre prima partidă de amor. „Primul iubit nu se uită niciodată”

Programul celebrei știriste nu s-a schimbat foarte mult, în ultimele luni, dar Andreea Esca spune că a stat departe de părinți, pe care nu i-a putut vedea o perioadă îndelungată.

„Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind (…) Am fost departe de părinţi pe care nu i-am văzut o perioadă. Dar ne-am văzut de ziua mamei, între timp a fost bine că am putut să ne întâlnim. Consider că am învăţat şi multe lucruri noi datorită sau din cauza acestei situaţii”, a spus Andreea Esca.