Andreea Esca are o vilă în Snagov. Cum arată casa de vacanţă a ştiristei

Andreea Esca are o vilă în Snagov, unde locuiesc mulţi dintre milionarii României. Prezentatoarea TV este vecină cu Ion Ţiriac, Ionuţ Lupescu, Cosmin Olăroiu, în cel mai râvnit loc de lumea bună din Capitală şi anume pe malul lacului.

04 aug. 2022, 12:39
Andreea Esca are o vilă în Snagov. Cum arată casa de vacanţă a ştiristei
Andreea Esca

Andreea Esca are o vilă în Snagov. Cea mai cunoscută şi apreciată ştiristă din România se bucură de succes atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Vedeta are o situaţie financiară foarte bună, astfel a făcut investiţii în mai multe domenii. Una dintre ele este chiar casa spectaculoasă pe care o deţine pe malul lacului Snagov.

Citeşte şi: Andreea Esca vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. „Locul e liber pentru orice candidat”

Andreea Esca are o vilă în Snagov

Vedeta tv s-a filmat în timp ce conduce o ambarcațiune, cu multă fermitate și pricepere. În spatele ei, se afla nimeni altul decât băiatul său, Aris, care făcea schi nautic. Totul s-a petrecut chiar în fața casei lor. Întreaga familie pare să fie fascinată de sporturile pe apă, iar asta pentru că și Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost surprins în diferite ipostaze la cârma bărcilor de viteză.

Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună din 1996, dar au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile abia în anul 2000. Vedeta Pro Tv este, însă, mărturia vie a faptului că iubirea dăinuie peste timpuri. Nu se întâmplă, totuşi, de la sine, ci este envoie şi de un mic aport al celor implicaţi în relaţie.

Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să spună „Te iubesc”, să își exprime sentimentele, că e important. Eu sunt un foarte bun executant. El are idei și cumva este mai curajos decât mine în multe privințe. Eu sunt un om care apreciez inițiativele.

Sigur că există și momente în care ne contrăm, câteodată mi se pare că vrea prea mult, că trebuie să ne mai odihnim sau să ne mai relaxăm. E foarte încăpățânat în unele lucruri, dar cred că sunt inerente lucrurile astea. Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor. Chiar dacă am avut păreri diferite în legătură cu un subiect am discutat și lor le-am transmis un singur mesaj”, a povestit Andreea Esca în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.