Andreea Esca vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. „Locul e liber pentru orice candidat”

Andreea Esca a făcut un anunţ şocant pentru fanii care o urmăresc de peste 25 de ani la Pro TV. Prezentatoarea a spus că orice candidat poate să ajungă la pupitrul ştirilor şi a mărturisit că şi-ar dori ca fiica ei, Alexia Eram, să îi ia locul.

09 apr. 2022, 10:32
Andreea Esca vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. „Locul e liber pentru orice candidat”

Andreea Esca a cucerit inimile românilor încă de la primele apariţii în anul 1995. Prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la Pro TV a mărturisit că trece prin aceleaşi emoţii când observă că oamenii o admiră.

„Probabil că este și din acest motiv (n.r. datorită carierei sale de la pupitrul știrilor Pro TV), dar cred că și eu, la rândul meu, mă emoționez când văd niște persoane pe care le plac, deci consider că este ceva normal. E o emoție pe care o trăim fiecare, la rândul nostru, vis-a-vis de cineva pe care îl apreciem”, a declarat Andreea Esca, pentru Ego.ro.

Citeşte şi: Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani: „Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să-și exprime sentimentele”

Cât timp vrea Andreea Esca să mai prezinte ştirile la Pro TV

Întrebată despre secretele continuităţii carierei sale, Andreea Esca a mărturisit că nu există o limită. Vedeta Pro TV consideră că, indiferent de vârstă, toată lumea poate continua o anumită profesie dacă există anumiți factori.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a explicat Andreea Esca, potrivit sursei citate.

Întrebată ce ar fi făcut dacă fiica ei, Alexia Eram, ar fi vrut să-i ia locul, Andreea Esca a spus că locurile sunt făcute pentru a fi date tuturor, motiv pentru care orice candidat poate să ajungă să prezinte ştirile la Pro TV.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”, a afirmat Andreea Esca.

Citeşte şi: Fiica Andreei Esca este însărcinată!? Detaliul scăpat pe internet de Mario Fresh

Ce spune Andreea Esca despre popularitatea fiicei sale pe Internet

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură, la rândul său, de o carieră aflată în plină ascensiune. Tânăra este extrem de cunoscută în mediul online și are parte de o comunitate care o urmăreşte.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”, a precizat Esca.

Cum va petrece Andreea Esca de Paşte

Andreea Esca sărbătoreşte Paştele de două ori. În familia ei, unii apropiaţi sunt catolici, iar alţii ortodocși. De fiecare dată se bucură alături de rude de bucatele tradiţionale sărbătorilor Pascale.

„Asemenea tuturor românilor, avem tradițiile respective oricărei sărbători de Paște, avem cozonac, vopsim ouă, facem pască. Mai mult decât atât, facem de două ori Paștele pentru că unii suntem catolici, unii suntem ortodocși, tatăl meu este greco-catolic”, a povestit Andreea Esca.