Andreea Esca, DECLARAŢIE INCENDIARĂ despre SOŢUL EI: ” Nu l-am PĂCĂLIT să îi spun că sunt….”

Andreea Esca şi soţul au fost nominalizaţi la categoria "Cel mai popular cuplu din showbiz" din cadrul premiilor Celebrity Awards, lucru ce a determinat-o pe cunoscuta prezentatoare să dezvăluie, pentru ziarulring.ro, care este poziţia lui Alexandre Eram în privinţa evenimentelor mondene la care participă împreună cu soţia sa.

28 mai 2014, 14:35
Andreea Esca, DECLARAŢIE INCENDIARĂ despre SOŢUL EI: ” Nu l-am PĂCĂLIT să îi spun că sunt….”

Omul de afaceri se simte de minune alături de vedeta tv, iar acest lucru se observă de fiecare dată când este văzut în public. De data asta, Andreea Esca şi soţul au stat la masă alături de Ştefan Bănică şi iubita lui, Lavinia Pârva, iar glumele şi spiritul de voie bună erau elementul atmosferei celor patru.

CITEŞTE ŞI Andreea Esca, PRIMELE DECLARAŢII despre concedierile cu scandal de la Pro TV

Întrebată cum se simte jumătatea ei la astfel de mondenităţi, Andreea Esca ne-a mărturist, în glumă: „Eu cred că a intrat de bunăvoie, nu l-am păcălit să îi spun că sunt asistentă medicală şi pe urmă să îi dezvălui că asta este profesia mea. Sunt convinsă că îi face plăcere, pentru că altfel nu m-ar însoţi”

Cât despre vacanţa de vară, cunoscuta ştiristă este dispusă să aleagă cel mai optim loc pentru copii, tocmai pentru ca Alexia şi Aris să aibă parte de cea mai tare distracţie: „Vom merge cu copiii la mare mai mult ca sigur, însă nu ne-am hotărât dacă vom merge în Turcia, ca în fiecare an. Important este să mergem undeva unde să le fie bine copiilor, să aibă activităţi care să îi distreze în timpul verii”, a declarat Andreea Esca.

CITEŞTE ŞI Andreea Esca, BRUNETĂ şi cu BRETON. O recunoşti?

Momentan, cei doi copii ai cunoscutului cuplu nu dau semne că s-ar îndrepta către o carieră în televiziune sau în afaceri, dar sportul şi muzica sunt parte constantă din activitatea lor: „Aris bate la baterie şi cântă la pian, iar Alexia a făcut până acum dans sportiv, şi în prezent face hip-hop. Deci, deocamdată, nu ştiu cine are să câştige bani în casa asta, dar de distrat se distrează de minune”, a spus Esca. Cunoscuta prezentatoare afirmă că este foarte norocoasă în ceea ce priveşte timpul petrecut alături de copii, chiar dacă o putem vedea în fiecare seară, în cursul săptămânii, la pupitrul ştirilor. „Nu ieşim chiar în fiecare seară, însă eu am şansa ca în fiecare după-amiază, când vin copiii de la şcoală, să fiu acasă, aşa încât ne vedem oricum atunci. În weekenduri suntem împreună de dimineaţa până seara. Cred că avem chiar mai mult timp decât au alţi părinţi!”, a mărturisit aceasta pentru ziarulring.ro.