Andreea Esca mănâncă îngheţată doar în vacanţe. Ce nu bea NICIODATĂ vedeta ProTV

Andreea Esca a declarat că nu are o dietă extrem de strictă, însă încearcă să facă cât de mult sport poate. De asemenea, aceasta apelează regulat și la tratamentele cosmetice.

23 aug. 2023, 23:02
Andreea Esca mănâncă îngheţată doar în vacanţe. Ce nu bea NICIODATĂ vedeta ProTV
Andreea Esca

Andreea Esca a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă, dar și despre calitățile pe care trebuie să le aibă persoana care își dorește să-i calce pe urme, din punct de vedere profesional. „E viața destul de complicată, ca să ne îmbrăcăm în culori închise. Vara a fost la fel de veselă, ca și iarna. Încă nu s-a terminat vara, mai am un pic, o bucățică de concediu, și o să profit și de ea. O să plec în Italia și pe urmă plec într-o croazieră pe Mediterană.”, a declarat Andreea Esca, pentru Spectacola.

VIDEO Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani. Dezvăluiri despre ventuzele de silicon, misterioasa supă şi produsele din plafar

Încă de când a debutat pe micile ecrane, Andreea Esca pare că are aceeași voce, pe care o poți recunoaște din prima. Chiar dacă nu are anumite „secrete” prin care reușește să-și menține același timbru de ani de zile, vedeta ne-a dezvăluit că există totuși două lucruri de care ține mereu cont.

„Nu beau rece, mănânc înghețată doar când sunt în concediu, cred că așa reușesc.”, a mai dezvăluit celebra prezentatoare de la pupitrul știrilor Pro TV.

Cât despre siluetă, vedeta arată impecabil, la 50 de ani. Cu toate acestea, Andreea ne-a declarat că nu are o dietă extrem de strictă, însă încearcă să facă cât de mult sport poate. De asemenea, aceasta apelează regulat și la tratamentele cosmetice.

„Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea.”, a continuat Andreea Esca.

Extrem de mulți tineri aspiră să îi ia locul într-o zi Andreei Esca, care este una dintre cele mai consacrate prezentatoare de știri de la noi din țară. Pentru a putea reuși în acest demers, vedeta de la Pro TV ne-a dezvăluit care sunt principalele calități pe care trebuie să le deții, dacă îți dorești să fii „în papucii” Andreei Esca.

Ce avere are Andreea Esca. Prezentatoarea câștigă o sumă uriașă din afaceri. Anul trecut, profiturile au fost de 5 ori mai mari decât anul precedent
„Cred că trebuie să fii foarte muncitor, să fii tenace, să ai talent de la Dumnezeu și să-ți placă foarte mult.”, a mai spus ea.

Cât despre Alexia, chiar dacă foarte mulți oameni s-au întrebat de-a lungul timpului dacă fata dorește sau nu să-i calce pe urme mamei celebre, aceasta spune că tânăra are planuri de viitor diferite.

„Alexia este într-un alt loc cumva, dar în același domeniu, dar cred că într-un loc mai potrivit generației ei. Aris este la facultate, face facultatea de business, vom vedea.”, a conchis Andreea Esca.